Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Παμβοϊακός Χορός στη Θεσσαλονίκη

.
Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 12.30 μ.μ.
"ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ" Συνεδριακό Κέντρο
.
Η Πρόσκληση
.
Η Βοϊακή Εστία Θεσσαλονίκης, μαζί με όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του Βοϊου οι οποίοι εδρεύουν και δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώνουν σε όλους τους συμπατριώτες μας Βοϊώτες και φίλους του Βοϊου ότι, για όγδοη χρονιά ο ετήσιος χορός παίρνει έναν ευρύτερο Παμβοϊακό χαρακτήρα και προγραμματίσθηκε να πραγματοποιηθεί στις 24 Ιανουαρίου 2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 12.30 το μεσημέρι στο "ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ" Συνεδριακό Κέντρο.
.
Η γιορταστική αυτή Βοϊακή συνάντηση θα μας δώσει την ευκαιρία να ζήσουμε για λίγο όλοι οι Βοϊώτες πιο έντονα τους δεσμούς και τις παραδόσεις του τόπου μας, μέσα σε ένα γνώριμο και βοϊάτικο περιβάλλον.
.
Το μουσικό συγκρότημα του Γεωργίου Μπέτσιου από το Τσοτύλι, και τα χορευτικά συγκροτήματα του Τμήματος Νέων της Βοϊακής Εστίας, θα δημιουργήσουν ένα τρικούβερτο Βοϊακό ξεφάντωμα....
.
Παρακαλούμε τους συμπατριώτες μας και τους φίλους να προσέλθουν σε αυτό το Παμβοϊακό ετήσιο αντάμωμα.
.
Για περισσότερες πληροφορίες και για προσκλήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης (τηλ. 2310/271093), στους Προέδρους των Συλλόγων και κατά την ημέρα του χορού στο "ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ" Συνεδριακό Κέντρο.
.

ΒΟΪΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΑΤΟΓΛΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗΣ, Greece
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ..