Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ



Στις 11 Μαΐου 2010 συνεδρίασε η ΚΕΔΚΕ για την σύνταξη προτάσεων για το σχέδιο Καλλικράτης που αφορά το χωροταξικό σχέδιο.
Η πρόταση της ΚΕΔΚΕ βασίστηκε στις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων των ΤΕΔΚ , του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Δημοτικών Συμβουλίων .
Για τον υπό δημιουργία Δήμο Βοίου προτάθηκε από την ΚΕΔΚΕ ως έδρα, σε αντίθεση με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η Σιάτιστα και όχι η Νεάπολη .

ΚΑΤΑΓΕΛΟΥΜΕ

- ΤΗΝ ΚΕΔΚΕ διότι προτείνει ως έδρα του Δήμου Βοίου την Σιάτιστα αυθαίρετα , χωρίς να υπάρχουν σχετικές αποφάσεις από την ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης και το Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ΚΕΔΚΕ .
- Η γενική συνέλευση της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης , στην οποία αναφέρεται ότι στηρίζεται η πρόταση της ΚΕΔΚΕ , πήρε απόφαση μόνο για τους Δήμους και όχι για τις έδρες των Δήμων. Η απόφαση της γενικής συνέλευσης της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης ,που την επικαλείται η ΚΕΔΚΕ ,έχει ληφθεί στις 12 Μαΐου 2010 ,ενώ η απόφαση της ΚΕΔΚΕ κατά παράδοξο τρόπο έχει ληφθεί στις 11/5/2010.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΚΥΡΗ
- ΚΑΤΑΓΕΛΟΥΜΕ τις παράτυπες μεθοδεύσεις της επιτροπής
- ΚΑΤΑΓΕΛΟΥΜΕ τις υπόγειες παρεμβάσεις από όπου και αν προέρχονται
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Από την ΚΕΔΚΕ να ανακαλέσει άμεσα την λανθασμένη πρότασή της, που αφορά το Νομό Κοζάνης και συγκεκριμένα τον Δήμο Βοίου. Να αποστείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών την ορθή πρόταση που να βασίζεται στα σωστά στοιχεία:
-Απόφαση Γενικής Συνέλευσης ΤΕΔΚ Ν. Κοζάνης
-Μελέτη ΙΤΑ
-Αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων
-Πρόταση του Ν/Σ Υπ. Εσωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΑΤΟΓΛΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗΣ, Greece
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ..