Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΟΥ

Ο υπουργός Εσωτερικών έβρισε τη σύμβουλο Σούλα Καλέσογλου
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010, 23:28 από zougla.gr

Άγριος καβγάς έξω από την Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση, και τη δημοτική σύμβουλο του δήμου Νεάπολης, που διαμαρτυρόταν για τον Καλλικράτη.

«Άκου να δεις κοπελιά», είπε, απευθυνόμενος στην κυρία ο υπουργός, και τα αίματα άναψαν.

«Καταρχάς δεν είμαι κοπελιά, κύριε υπουργέ, αλλά δημοτική σύμβουλος και θα σας παρακαλούσα να μιλάτε πιο όμορφα», συνέστησε η κυρία Σούλα Κελέσογλου στον υπουργό Εσωτερικών.

«Ως εδώ και μη παρέκει. Είσαι αχάριστη και αγνώμων και αυτή τη στιγμή εκθέτεις και τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που μεσολάβησε για να σε δω, λέγοντάς μου: «Είναι και μια φίλη μου και θέλω να την ακούσεις». Θα διαμαρτυρηθώ και προσωπικά στον κύριο Παπακωνσταντίνου, γιατί αν δεν ήταν εκείνος…», είπε, μεταξύ άλλων, στην κυρία ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ο δήμαρχος Νεάπολης, βλέποντας ότι η κατάσταση πήγαινε να εκτροχιαστεί, παρενέβη και προσπάθησε να καλμάρει τον υπουργό, που ήταν ήδη φουντωμένος από τη συνάντηση που είχε λίγο νωρίτερα με κατοίκους άλλης περιοχής.

Επανερχόμενοι στο δήμο Νεάπολης και στα νεύρα του υπουργού, ο «πράσινος» δήμαρχος Νεάπολης σιγοτραγουδούσε κλαίγοντας στο Γιάννη Ραγκούση το τραγούδι του Γιάννη Πάριου «με προδώσαν οι φίλοι μου…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΙΑΤΟΓΛΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΝΕΑΠΟΛΗ, ΚΟΖΑΝΗΣ, Greece
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ..